Companie

Misiunea noastra

Ne concentrăm pe îmbunătățirea calității reglementărilor și guvernării prin transferul unei viziuni moderne în ceea ce privește administrația publică, bazată atât pe întărirea atribuțiilor tradiționale privind coordonarea cadrului de reglementare, cât și pe deschiderea administrației către cetățean, punând accentul pe îmbunătățirea transparenței privind modul de cheltuire a resurselor publice, precum și către o abordare partenerială cu mediul privat. Oferim asistență tehnică mediului de afaceri pentru realizarea de parteneriate cu mediul public, consultanță privind cele mai bune modalități de furnizare a serviciilor publice și modalități comune de a beneficia de oportunități de finanțare europeană.

Transferăm, prin asistență tehnică de specialitate, autorităților publice și companiilor private cunostințele noastre și cele mai noi experiențe privind procesele de reformă administrativă, modernizarea guvernării publice, creșterea eficienței intervențiilor publice, toate prin intermediul abordării de politici publice și bunei reglementări, utilizând instrumentele de finanțare existente și mai ales fondurile structurale.

Scopul nostru

Administrația publică la nivel european a cunoscut în ultimii ani transformări generate de impactul pe care noul management public l-a avut asupra sistemelor administrative din statele „continentale” europene, dar și de efectele procesului de europenizare. Administrația românească va trebui să își creeze o viziune de dezvoltare bazată pe cele mai bune practici internaționale și cele mai eficiente modele, pentru a putea răspunde standardelor impuse de o guvernare orientată către societate și cetățean.

Companiile private sunt nevoite să utilizeze instrumente moderne pentru eficientizarea activității. De asemenea, acestea trebuie să înteleagă modul în care autoritățile publice reglementează mediul de afaceri pentru a putea avea o predictibilitate a modului de dezvoltare a business-ului. Noi oferim consultanță strategică pentru îndeplinirea acestui deziderat.